Baralla ortografica 1

Aquesta baralla consta de 33 cartes. A cadascuna hi podem trobar una, dues o tres dificultats ortografiques. Material eficaç per començar l'estudi de l'ortografia.

Más detalles


5,00 € IVA incluído

9788487705878


Indicarme cuando esté disponible

Regles del joc:

Cada baralla consta de 33 cartes. A cada carta hi ha una paraula amb una o més dificultats ortografiques i que es composa de 2-3-4 o 5 sil·labes. Es pot jugar amb una o mes baralles.

Qui baralla reparteix quatre cartes a cada jugador començant per la dreta. Cada jugador examina les seves cartes per tal de veure quins son els seus atots.

El jugador a la dreta del repartidor inicia el joc. Ell, o els altres quan els toqui, poden dir "em planto" si creuen tenir bons atots. Si ningú no es planta, cada jugador deixa una carta boca avall i en pren una altra del maç. Així continua el joc.

Si s'acaben les cartes del maç, es barallen -sempre cap avall- les descartades i es roba de nou fins que algú es planti. Ara es posen les cartes de cara amunt i es veurà qui té la millor jugada.

Les jugades, de millor a pitjor, són aquestes:

1. Poquer: quatre cartes amb igual nombre de sil·labes.

2. Trio: tres cartes amb igual nombre de sil·labes.

3. Doble parella.

4. Parella.

Aplicacions didactiques:

Aquesta baralla es un material divertit i eficaç per començar l'estudi de l'ortografia tot sensibilitzant els nens a partir dels 5 o 6 anys i facilitant-los aquest dificil aprenentatge. Hi ha dues series (1,2), cadascuna d'elles amb 33 cartes. Cada carta conte vocables diferents. Cada estoig conte un reglament que indica la manera mes habitual de jugar. Hi ha, pero, d'altres aplicacions possibles.

Families: Agrupar les cartes segons el tipus de dificultat que resolen. Per exemple: ajuntar totes les de la B, V, H, etc, i formar les pileres respectives.

Creativitat: Es treu, al atzar, una carta i es demana als nens que construeixin una frase que inclogui la paraula quei hi figuri. Si aquesta, per exemple, es "escalivada" poden dir: "el monjo prepara una escalivada". Es poden afegir noves paraules de noves cartes fins que ja no siguin capaços d'integra-les totes en una frase o periode.

Contes: Hi ha dues variants.

1. Es posen sobre la taula entre 10 i 15 cartes -segons l'edat- i se'ls demana que inventin un conte on hi entrin les paraules, animals, persones o coses, representades a les cartes.

2. Se'ls demana construir un conte a partir de cartes tretes a l'atzar o previament escollides per l'educador. Amb les mateixes cartes poden construir contes diferents.

Redacció: l'elaboració de contes constitueix per si mateixa un exercici de redacció oral. Si els demanem que vagin escrivint el conte a mesura que s'ho inventen tindrem un excel·lent exercici de redacció. El resultat es pot analitzar pel que fa a la correcció sintactica, ortografica, riquesa lexica i estil.

Endevinalles: es mostra un dibuix tot tapant les lletres y se'ls demana que diguin a quin mot correspon.

Descripcio: Com s'ha fet la "v" de "vaca" i la "h" d "huraca"?

Recordar i dibuixar: Com s'ecriuen "nuvia" i "vampir"? Si no se'n recorden, se'ls demana que copiin o calquin els dibuixos.

Concurs de dibuixos: s'agafen tres o quatre cartes i es demana als nens que les dibuixin a una grandaria A-4. El millor dibuix de cada carta sera exposat a l'alula. D'aquesta manera es fixaran millor les imatges ortografiques.

Dislexia: la publicació sobre dislexia i iniciacio lectora conte moltes mes aplicacions de les baralles que poden ser de gran utilitat.

Domino ortografic: amb 36 cartes de dos dibuixos cadascuna te aplicacions semblants a les de la baralla i d'altres mes especifiques.

Camps semantics: una vegada s'han posat damunt la taula les cartes d'una o mes baralles, es demana als nens que les agrupin establint una relacio entre elles. Podrien, per exemple, agrupar "batalla" i "polvora", "revolver", "cadaver".

Edat: 6-12 anys

Jugadors: 2-12 segons el nombre de baralles

No hay comentarios de clientes por ahora.

Solamente los usuarios registrados pueden introducir comentarios.

Carrito

Sin juguetes

Transporte 0,00 €
Total 0,00 €

Carrito Confirmar

PayPal

Noticias


Privacidad y Seguridad

Privacidad

Los datos personales de nuestros clientes serán tratados conforme a la Ley 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter (LOPD).

Este Reglamento se aplica tanto en caso que usted acceda a nuestro sitio web y decida simplemente navegar por sus contenidos y utilizar sus servicios, sin llegar a adquirir ningún producto, como si, usted accede a www.juegayeduca.net y decide navegar por sus contenidos utilizando los servicios que ofrece y adquiriendo uno o varios productos.

En virtud de lo dispuesto en la LOPD, le informamos que mediante el llenado de nuestro formulario sus datos personales quedarán incorporados y serán tratados en los ficheros de titularidad de Miguel Rossello Oliver, con el fin de permitir la ejecución de los servicios solicitados y/o enviar material informativo, (así como para mantenerle informado, incluso por medios electrónicos, sobre cuestiones relacionadas a la actividad de la Compañía y sus servicios). Los datos serán transferidos a servidores seguros alojados en territorio europeo.

Usted puede ejercer, en cualquier momento, los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos de carácter personal mediante correo electrónico dirigido a (Ver seccion \"contacto\") o bien mediante un escrito dirigido a nombre y dirección de la empresa, (Ver seccion \"Contacto\"), acompañando siempre una fotocopia de su D.N.I.

En ningún caso, y por ningún motivo, se comunicarán o divulgarán sus datos a terceras partes que no sean parte del proceso de compra y entrega.

Las cookies que puedan enviarse, no se utilizarán en ningún caso para elaborar perfiles del usuario, sino únicamente para facilitar el uso del sitio y la gestión de los pedidos.

 

Seguridad

Si tenéis algunas preguntas o dudas sobre nuestra política de seguridad y privacidad o respecto a las practicas realizada en nuestro sitio podéis contactarnos a la seccion \"Contacto\"


 

Nuestros datos:

Nombre comercial, (Juega y educa) Nombre fiscal: Miguel Rossello Oliver, C/ Jesus n13, Con DNI 43109197K y telefono, 871950121

Informacion adicional

Trasporte

Peninsula: 7,95€

Mallorca: 4€

Resto de Baleares: 6€

Recoger en la tienda: 0€